/* Op android inzoom met 2 vingers emile */ /* Zorg dat er geen tooltips meer komen bij de galleries */

'ANYTHING THAT GET’S YOUR BLOOD RACING, IS PROBABLY WORTH DOING'

PROJECT: OPEN ART SUNDAY

πŸ„ΆπŸ„°πŸ„»πŸ„΄πŸ…πŸ„ΈπŸ„΄ πŸ„ΊπŸ…„πŸ„½πŸ…‚πŸ…ƒπŸ„»πŸ„ΎπŸ„ΊπŸ„°πŸ„°πŸ„» & πŸ„ΎπŸ„ΏπŸ„΄πŸ„½ πŸ„°πŸ…πŸ…ƒ πŸ…‚πŸ…„πŸ„½πŸ„³πŸ„°πŸ…ˆ
Open Art Sunday is een internationaal netwerk van 13 artistieke en culturele locaties in de grensdriehoek van de Euregio Maas-Rijn, waarbij sinds kort ook galerie Kunstlokaal is aangesloten. De kunstroute loopt door BelgiΓ«, Duitsland en Nederland en biedt bezoekers een gevarieerde kunstervaring op elke eerste zondag van de maand.

 

 

 

PROJECT:Β  KUNSTAUTOMAAT

Met de plaatsing van een Kunstautomaat ondersteunen we kunst en cultuur in de regio en realiseren we verbinding tussen kunstliefhebber en kunstenaar Γ©n de kunstenaars onderling. Hierdoor ontstaan nieuwe ontwikkelingen en samenwerkingen zoals het combineren van disciplines en gezamenlijke exposities van groot werk.

In augustus 2018 heb ik project kunstautomaat bij HuB Kerkrade geΓ―nitieerd. Inmiddels staan er zes Kunstautomaten in Nederland, met ruim 130 kunstenaars die, samen met mij,Β  hun naam hieraan verbonden hebben. Een project zonder verdienmodel, maar mΓ©t mooie ontmoetingen en verbindingen. Op 1 november 2020 heb ik mijn rol als beheerder overgedragen aan mijn vervangster. Kunstautomaat blijft bestaan, echter mijn focus ligt nu vooral bij atel’je van Putten en galerie Kunstlokaal. Ik heb het project met passie en plezier gedragen en ben enorm trots op hetgeen we samen hebben gerealiseerd!