/* Op android inzoom met 2 vingers emile */ /* Zorg dat er geen tooltips meer komen bij de galleries */

'ANYTHING THAT GET’S YOUR BLOOD RACING, IS PROBABLY WORTH DOING'

DE POORTEN VAN REIJMERSTOK

Sep 2022 – heden

Een tweejaarlijks kunstevenement in Reijmerstok waarbij eigenaren van authentieke boerderijen en monumentale panden, hun tuinen en binnenplaatsen (m.a.w.: De Poorten) openzetten voor kunst exposities.

Als lid van de kunstcommissie ligt mijn verantwoordelijkheid o.a. bij  werving en selectie van deelnemers. ‘De Poorten van Reijmerstok’ zal plaatsvinden op pinkstermaandag, 20 mei 2024. Noteer de datum alvast in je agenda!

 

 

OPEN ART          SUNDAY

🄶🄰🄻🄴🅁🄸🄴 🄺🅄🄽🅂🅃🄻🄾🄺🄰🄰🄻 & 🄾🄿🄴🄽 🄰🅁🅃 🅂🅄🄽🄳🄰🅈

Jun 2022 – Feb 2023

Open Art Sunday is een internationaal netwerk van 13 artistieke en culturele locaties in de grensdriehoek van de Euregio Maas-Rijn, waarbij sinds kort ook galerie Kunstlokaal is aangesloten. De kunstroute loopt door België, Duitsland en Nederland en biedt bezoekers een gevarieerde kunstervaring op elke eerste zondag van de maand.

Open Art Sunday

 

KUNSTAUTOMAAT NEDERLAND

Aug 2018 – nov 2020

Met de plaatsing van een Kunstautomaat ondersteunen we kunst en cultuur in de regio en realiseren we verbinding tussen kunstliefhebber en kunstenaar én de kunstenaars onderling. Hierdoor ontstaan nieuwe ontwikkelingen en samenwerkingen zoals het combineren van disciplines en gezamenlijke exposities van groot werk.

In augustus 2018 heb ik project kunstautomaat bij HuB Kerkrade geïnitieerd. Inmiddels staan er zes Kunstautomaten in Nederland, met ruim 130 kunstenaars die, samen met mij,  hun naam hieraan verbonden hebben. Een project zonder verdienmodel, maar mét mooie ontmoetingen en verbindingen. Op 1 november 2020 heb ik mijn rol als beheerder overgedragen aan mijn vervangster. Kunstautomaat blijft bestaan, echter mijn focus ligt nu vooral bij atel’je van Putten en galerie Kunstlokaal. Ik heb het project met passie en plezier gedragen en ben enorm trots op hetgeen we samen hebben gerealiseerd!

 

error: Inhoud is beschermd