/* Op android inzoom met 2 vingers emile */ /* Zorg dat er geen tooltips meer komen bij de galleries */

'BE A VOICE NOT AN ECHO'

BEELDEN

Een impressie van mijn werk, zowel vrij werk alsook opdrachten in brons en keramiek. Met model en portret boetseren als specialisatie, ben ik voornamelijk gericht op de menselijke anatomie. Bij gelegenheid laat ik de mensvorm los en dan ontstaat een opmerkelijke tegenstelling in mijn werk, met robuuste, stoere objecten als eindresultaat. 

De keramiek werken worden in eigen atelier afgebakken en gepatineerd, uitsluitend unieke exemplaren. Alle beelden zijn geschikt voor binnen en buiten. Heeft u interesse in mijn werk, neem dan gerust contact met mij op of breng vrijblijvend een bezoek aan galerie Kunstlokaal.

Jacqueline

EARL BAKKEN, Medtronic

Beeld Earl Bakken met de gouverneur van de provincie LimburgOp 6 juni 1969 opende de Amerikaanse Earl Bakken de eerste Europese productielocatie op bedrijventerrein Spekholzerheide in Kerkrade. Vijftig jaar later vond, in het bijzijn van o.a. VS ambassadeur Peter Hoekstra en gouverneur Theo Bovens, de onthulling van Earl Bakken’s portret plaats in de entreehal van Medtronic. Na een 30-jarig dienstverband bij Medtronic, nam ik de stap naar zelfstandig ondernemerschap. Ik voel me vereerd dat mijn voormalig werkgever de opdracht voor een portret van Earl Bakken aan mij heeft uitbesteed.