'ONCE YOU BECOME FEARLESS LIFE BECOMES LIMITLESS'

JACQUELINE 

Scheppend, uitvoerend & toegepast ondernemer

 

Hallo, wat fijn dat je er bent en ‘iets hier’ je interesse heeft gewekt!

Ik ben Jacqueline van Putten; creatief ondernemend, eigenzinnig, een  sprankeltje naïef, vrijmoedig, vaak oprecht, kritisch omdat het kan, stellig gestructureerd met een gezond  gebrek aan zelfdiscipline.

 
ATELIER & GALERIE ONDER ÉÉN DAK

Mijn atelier ligt binnen de poorten van het prachtige monumentale abdijcomplex Rolduc te Kerkrade. Hier werk ik aan opdrachten en vrij werk, en deel ik wekelijks mijn  expertise met mijn cursisten. Beleving, verbinding, verwondering, natuur, aloude historie en creativiteit komen hier samen.

Op deze inspirerende plek, in hetzelfde groene laantje, ligt ook galerie Kunstlokaa. Een sfeervolle expositieruimte met voornamelijk eigen werk. Je bent van harte welkom om de galerie en mijn atelier te bezoeken.

Jacqueline

error: Inhoud is beschermd