WORKSHOP

Bedrijven (vanaf 6 personen). Tarief:  € 100 per deelnemer, excl. btw.

Inclusief: 5 kilo klei, prepareren en afbakken van de werken, koffie/thee en versnapering bij ontvangst. Een goed glas wijn/bubbels.  Vakkundige begeleiding. Duur: 4 uur.

Voorkennis is niet vereist. Er wordt met passie en plezier gewerkt in een sfeervolle ambiance. 

MAATWERK

De workshops zijn breed inzetbaar en kunnen desgewenst worden uitgebreid met een ontbijt of lunch, een rondleiding door Abdij Rolduc.
Tevens inzetbaar als reïntegratie-traject en als dagbesteding voor doelgroepen met een verstandelijke of fysieke beperking.

Bij interesse graag informatie aanvragen via het contactformulier of telefonisch contact.

BAKPROCES

Na +/- 5 weken kan het gebakken werk worden opgehaald. We besteden zorgvuldig aandacht aan opbouw en uithollen van het werk!

MODELBOETSEREN [1 dag]

datum nog niet bekend

 

Boetseren van een vrouwelijk naakt naar levend model. De aandachtspunten zijn gericht op observeren, waarnemen en het gaandeweg opbouwen van een model in klei. Je leert kijken naar anatomie, verhoudingen en karakteristieke eigenschappen.  Inclusief het honorarium van het model.

Aantal deelnemers: 6

KOE BOETSEREN OP LOCATIE [1 dag]

datum nog niet bekend

 

Aan de rand van het plateau met spectaculair uitzicht over het Geuldal; gaan we boetseren in een koeienstal! Dus oude kleren en stevige schoenen is geen overbodige luxe. Omringt door de geur, stro en de dieren zelf natuurlijk, gaan we aan de slag om een mooie dame in klei te vangen.

Aantal deelnemers: 6

WEEKENDWORKSHOP PORTRETBOETSEREN [2 dagen!]

datum nog niet bekend

 

Boetseren van een portret naar levend model. De aandachtspunten zijn gericht op observeren, waarnemen en vormgeven. Je leert kijken naar verhoudingen en vlakken. Kunt karakteristieke eigenschappen onderscheiden en leert hoe je een portret in klei kunt opbouwen. We boetseren gedurende twee achtereenvolgende dagen.

Aantal deelnemers: 6

Inschrijfformulier